Nantucket door Conde Nast uitgeroepen tot een van de beste reisbestemmingen ter wereld in mei

Belang van de gegevens: Deze cijfers bieden een overtuigend beeld van verschillende mobiliteitstrends en -behoeften door het hele land.

Het grotere plaatje: Inwoners van Cameron Parish leggen dagelijks de meeste kilometers af, gemiddeld 95,4 mijl volgens gegevens van het mobiliteitsanalyseplatform Replica. Het is echter niet duidelijk of de resteffecten van orkaan Laura hierbij een rol hebben gespeeld.

Inwoners van St. Tammany zitten ook boven het staatsgemiddelde met een dagelijkse reisafstand van 53 mijl. Die reis over de Causeway telt zeker mee, nietwaar? Inwoners van Jefferson Parish reizen gemiddeld 32,4 mijl per dag, terwijl die van Orleans 26,9 mijl registreren.

Tussen de regels door: De cijfers omvatten dagelijkse woon-werkverkeer en alle andere reizen.

Hoe het werkt: De gegevens van Replica zijn gebaseerd op geanonimiseerde informatie van mobiele apparaten, sensoren langs de weg, openbaar vervoersinstanties en meer.

Het neemt alle vormen van vervoer in overweging, inclusief persoonlijke voertuigen, openbaar vervoer, taxi’s/deelritten, wandelen, fietsen, enz.
De schattingen van Replica zijn gebaseerd op een typische doordeweekse dag in de lente van 2023.

Wat volgt: De gegevens kunnen beleidsmakers, voorstanders van openbaar vervoer en anderen helpen uit te zoeken welke vervoersoplossingen of -veranderingen het meest zinvol zijn voor hun gemeenschappen.